Hemstädning i Borås

Skinande rent med hemstädning
Vill du anlita en städfirma som sköter städningen i ditt hem? Vi på 44:an hjälper gärna dig i Borås som behöver hemstädning. Vi städar ditt hem effektivt och noggrant. Våra städare kan hjälpa dig med flera städtjänster som till exempel hemstädning, flyttstädning eller företagsstädning. Vi har även erfarenhet av att städa hyresgästföreningar och lokaler. Med ett städavtal hos oss kan vi hjälpa dig i Borås med hemstädning varje månad, varje vecka eller så ofta som du behöver städning. Vi lämnar ditt hem skinande rent varje gång.

Hemstädning enligt dina behov
Det finns många fördelar med att anlita professionell städhjälp. Med regelbunden hemstädning behöver du aldrig tänka på städningen igen. Det ger dig mer tid till fritid och avkoppling, vilket kan vara välbehövligt i en stressig vardag. Med professionell hemstädning kan du ägna mer tid åt familjen och komma hem till ett fräscht och rent hem efter en långarbetsdag. Vi erbjuder våra städtjänster för både personer som bor i hus och i lägenhet. Beroende på dina behov och önskemål så anpassar vi vår hemstädning efter dig. Våra städare är experter inom städning och rengör ditt hem i Borås noggrant och produktivt. Under städningen tar vi dessutom hänsyn till miljön, då vi alltid strävar efter bästa miljövänliga alternativ.

Städfirma med många års erfarenhet
Vår städfirma, 44:an, har lång erfarenhet inom städyrket och vi grundades år 2001. Vi arbetar för att skapa långsiktiga och personliga relationer med våra kunder. För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du anställer vår städfirma i Borås. Vår städpersonal är nyckeln till bästa resultat, därför har våra städare alltid tillgång till moderna och högkvalitativa städredskap och även vidareutbildning. Vi är också mycket service-inriktade och rengör ditt hem snabbt och effektivt utan att det blir ett störande moment för dig hemma.

Vi hjälper dig i Borås med hemstädning
Behöver du städhjälp i Borås? Vi på 44:an hjälper dig med hemstädning, flyttstädning eller företagsstädning. Vårt motto är att varje kund inte bara ska vara nöjd utan känna att vår städfirma alltid gör det lilla extra. Du har dessutom rätt till RUT-avdrag när du anlitar oss på 44:an för städtjänster. Du är välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig i Borås med hemstädning i din bostad!

Flyttstädning i Borås

För en smidigare flytt
Har det blivit dags att flytta? En flyttdag innefattar många olika moment och det kan kännas överväldigande utan professionell hjälp. Flyttstädningen är det sista momentet under en flytt men också ett av de viktigaste. När du lämnar över din gamla bostad till den nya ägaren så är det viktigt att bostaden är i toppskick. För att underlätta under din flytt kan du anlita oss på 44:an för flyttstädning. Vi har många års erfarenhet inom städyrket och rengör din bostad effektivt efter utflyttning. Eftersom det är viktigt att följa specifika riktlinjer under flyttstädningen så kan det vara bäst att överlåta städningen till en städfirma. Med en professionell städfirma kan du lägga allt fokus på din nya bostad. Vi på 44:an hjälper dig i Borås med flyttstädning under din flytt!

Flexibel flyttstädning
En flyttstädning är en omfattande städning eftersom hela bostaden ska rengöras noggrant. Grunden till en korrekt flyttstädning är att hela bostaden ska vara fri från smuts. Flyttstädning innebär städrutiner som till exempel rengöring av kökets ugn, vitvaror, garderober, badrum, fönsterputsning och mycket mer. Det är viktigt att din flyttstädning uppfyller de krav och förväntningar som nästa husägare har på bostaden. När vi hjälper dig i Borås med flyttstädning kommer vi att följa en omfattande checklista för att säkerställa att alla moment har genomförts under städningen. Vi använder moderna metoder och professionell städutrustning. Våra rengöringsmedel är miljöanpassade för en så miljövänlig städning som möjligt. Vi vet vad som förväntas vid en flyttstädning och har den rätta städutrustningen för de olika ytorna i bostaden.

Professionell och pålitlig städfirma
Vi grundades år 2001 och hjälper privatpersoner, företag och hyresgästföreningar med städtjänster. Som privatperson har du självklart även möjlighet till RUT-avdrag när du anlitar oss för flyttstädning. RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det ger dig ett ännu bättre pris för vår flyttstädning av din bostad i Borås.

Vi hjälper dig i Borås med flyttstädning
Letar du efter flyttstädning i Borås? Då kan vi på 44:an hjälpa dig! Eftersom flyttstädning innebär att du som säljare har ett ansvar att grundligt rengöra bostaden så kan det vara bäst att överlåta städningen till en städfirma. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig i Borås att flytta smidigt och smärtfritt med vår flyttstädning!

    Kontakta oss

    Frågor eller funderingar? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.